Massage & Therapie

Stoelmassage op Locatie

+++
Stoelmassage op het bedrijf of op elke willekeurige locatie

+++
Stoelmassage wordt nogal eens uitgelegd als luxe maar een goed uitgevoerde stoelmassage heeft een grote meerwaarde voor u én uw werknemer. Minder verzuim, lagere kosten, tevreden werknemers, hogere productiviteit, meer winst en als kers op de taart; belastingvoordeel. Dat moet u als ondernemer toch aanspreken? Hieronder leest u hoe het werkt.
+++

Stoelmassage op locatie

Stoelmassage op locatie is een triple win situatie.

+++

Waarom

+++
Veel grote bedrijven in Europa maken gebruik van stoelmassages op de werkplek omdat uit onderzoek gebleken is dat het ziekteverzuim hierdoor daalt. Stoelmassage kan RSI en CANS-klachten voorkomen, verbeteren of zelfs verhelpen. Minder zieke werknemers betekent meer continuïteit in uw bedrijfsproces en lagere kosten. Toch is een dalend ziekteverzuim niet de enige reden waarom stoelmassages goed zijn voor uw bedrijf. De werknemers kunnen na een stoelmassage met nieuwe energie aan het werk. Zij beleven het ook als een extra waardering van uw kant en worden loyaler aan het bedrijf. Stoelmassage is een ouderwets schouderklopje in een modern jasje. Ook de overheid erkent het belang van stoelmassages en geeft u als bedrijf – onder voorwaarden – fiscale voordelen.
+++

Wie

+++
Al onze stoelmasseurs zijn goed opgeleid en ervaren, en lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Deze beroepsvereniging is mede door ons opgericht in 2009 om de kwaliteit van stoelmassages in zakelijk Nederland te verbeteren en te garanderen.
+++

Stoelmassage op het werk

Stoelmassage kan RSI en CANS-klachten voorkomen.

Stoelmassage op locatie

Minder ziekteverzuim betekent meer continuiteit.

Stoelmassage op de werkplek

Hoogwaardige stoelmassage werkt productiebevorderend.

Ontspannen met ogen dicht

Stap even uit die hectische wereld om u heen.

Ontspannen op de werkplek

De ontspanning van een stoelmassage ervaart u nog uren later.

+++

Wat

+++
Jiskmassage verzorgt stoelmassages op locatie door heel Nederland. Naast stoelmassages kunnen wij ook werkplekonderzoek doen, oefeningen voor uw medewerkers aanreiken en workshops officegym en workshops ‘omgaan met stressvolle situaties’ geven. Ook kunt u onze stoelmasseurs of mobiele masseurs inhuren voor personeelsfeesten en evenementen.
+++

Stoelmassage op locatie

Stoelmassage op locatie

Waar en Wanneer

+++
Waar u wilt, wanneer u wilt! Op uw bedrijfslocatie, op een beurs, evenement of op een personeelsfeest. U bepaalt waar wij de stoelmassages komen geven. Omdat de stoelmassage gemiddeld 20 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden is het zeer laagdrempelig en bijna overal en op elk moment inzetbaar.

+++
Jiskmassage geeft onder andere stoelmassage op locatie bij Heineken Amsterdam, LinkedIn en Uitzendbureau 65+. Zie de referenties van deze klanten onderop deze pagina.
+++

+++

Meer info

+++
Zoals u ziet is stoelmassage op locatie een win-win situatie. U wint en uw werknemer wint. Wilt u vrijblijvend meer informatie dan kunt u ons bellen op 020 – 8450066 of mailen via info@jiskmassage.nl. Indien u het antwoordapparaat treft dan zijn wij bezig met een client en bellen wij u binnen 1 werkdag terug.
+++

Referenties+

+++
Actief65plus
+++

Referentie JiskmassageSinds 2005 is Jiskmassage twee keer in de maand bij ons op kantoor te vinden om onze medewerkers van een stoelmassage te voorzien. Wij vinden het erg belangrijk dat er een klik is tussen de masseur en de medewerkers, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Vanaf het eerste moment dat Jiska bij ons binnenkwam was het duidelijk dat die klik er was. Door de persoonlijke aandacht tijdens de stoelmassage is er voor de individuele medewerkers echt een stuk winst behaald. Al snel nam Jiska het initiatief om onze werkplekken ook eens goed onder de loep te nemen zodat iedereen in de juiste houding werkt en eventuele klachten voorkomen kunnen worden. Een van onze medewerkers had RSI-verschijnselen, waar ze mede dankzij de juiste werkhouding en de stoelmassages nu van verlost is. Een andere medewerkster geeft aan door de stoelmassages veel minder last te hebben van de rugklachten die haar voorheen vaak belemmerden. Algemeen constateren we een toename in energie en productiviteit van de medewerkers. We hopen dan ook dat de samenwerking met Jiskmassage nog lang mag duren!’
+++
Heineken International
+++

Referentie HeinekenSinds oktober 2009 hebben we bij Heineken elke week een ochtend (van 9:00-13:30 uur) stoelmassages verzorgt door een stoelmasseur van JiskMassage. Aan het begin vond iedereen het een beetje vreemd, gemasseerd worden op het werk dat is maar raar……… Maar na 1 massage waren de meeste medewerkers meteen enthousiast. De stoelmasseur geeft een 20 minuten durende massage voor rug, nek, schouders, armen en handen. Daarbij heeft ze etherische oliën in de kamer staan en klinkt er altijd een zeer rustgevend muziekje uit haar i-pod. Iedereen vindt 20 minuten te kort, maar op deze manier komen er toch 12 medewerkers per ochtend aan de buurt. Ze kunnen niet wachten tot ze weer komt, sommige medwerkers zeggen zelfs tegen haar: “kan ik je ook mee naar huis nemen?”. Na de massage wil je het liefst een tukje gaan doen, maar helaas moet er ook weer gewerkt worden. Advies van jiskMassage´s stoelmasseur, drink heel veel water na de massage zodat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Hoop dat we nog heel lang gemasseerd worden hier op kantoor. Annemarie Houtman, Group Control & Accounting, Heineken International.
+++
MassageProfs
+++

Referentie Massage profsJiska Kopmeiners heeft diverse stoelmassages voor MassageProfs verzorgd. Zij is niet alleen een zeer ervaren stoelmasseuse, zij is ook betrouwbaar en enthousiast. Wanneer ik samenwerk met JiskMassage kan ik er altijd van op aan dat de opdracht professioneel wordt uitgevoerd. Een aanrader dus! Katrien de Graaf – MassageProfs Stoelmassage – www.massageprofs.nl

+++

Wij verzorgen ook stoelmassage in Amsterdam voor particulieren in onze praktijk, lees deze speciale pagina: Stoelmassage Amsterdam
+++

Nieuwe locatie!

Massage Amsterdam
JiskMassage is verheugd met haar verhuizing naar de Profysics praktijk in de Herculesstraat 133 (hoek Stadionweg) in Amsterdam Zuid. Bel voor een afspraak!

Actueel

Ook in 2014 vergoeden veel verzekeringen uw behandeling bij JiskMassage. JiskMassage raadt u aan contact op te nemen met uw zorgverzekering voor de exacte vergoeding.

Reacties