De workshop Massagegrepen bij hoofdpijnklachten die JiskMassage afgelopen januari gaf, was zeer druk bezocht en naderhand werd de loftrompet erover afgestoken door de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

Op een professionele wijze werd de grote groep door Jiska Kopmeiners geleerd welke grepen effectief zijn bij hoofdpijnklachten en hoe ze correct uit te voeren.

Na een uitgebreide toelichting van Jiska en de bijbehorende presentatie werd het tijd de massagestoelen uit te klappen en zelf aan de slag te gaan onder de bezielende leiding van Jiska die enthousiast als altijd de dag tot een groot – en voor herhaling vatbaar – succes maakte.

Veel kennis is overgedragen en de bij de vereniging aangesloten stoelmasseurs zijn wederom iets professioneler geworden met deze kennis en kunde op zak.

Wist je dat JiskMassage vaker workshops geeft? Schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) en je ontvangt al het nieuws zodra er weer een nieuwe workshop georganiseerd wordt door JiskMassage. Je kunt als stoelmasseur natuurlijk ook gewoon lid worden van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

Foto: Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs