Massage voor meer plezier in je leven

Ontdek hoe effectief massage kan zijn, welke klachten het kan voorkomen, verminderen of zelfs verhelpen.

Massage bij klachten – op weg naar een betere balans

Last van onverklaarbare klachten? Hoofdpijn, slaapproblemen, lage rugpijn of andere soortgelijke klachten die maar niet overgaan? De kans is groot dat stress en hoe je daarmee omgaat daar een oorzaak van is.

Stress en spanning zijn niet slecht voor je. Je hebt stress nodig om bijvoorbeeld een drukke weg veilig over te steken of om goed te presteren tijdens een examen. Daarna hoort de spanning weer te dalen.

Als het evenwicht tussen spanning en ontspanning uit balans raakt, en doorslaat naar stress dan kan je lichaam en geest uitgeput raken en minder goed herstellen. Het doel van de behandeling is het hervinden van het evenwicht zowel lichamelijk als mentaal waardoor er meer ontspanning en rust kan komen en klachten afnemen.

Herken je deze klachten of ongemakken?

favicon (spannings) hoofdpijn

favicon nek-, schouder- en rugpijn

faviconslaapproblemen

favicon (onverklaarbare) pijn in het lijf

favicon concentratieproblemen

favicon maag en darmklachten

Dan kan je baat hebben bij mijn werkmethode.

Massage Rivierenbuurt Amsterdam

Massage-Amsterdam-Therapie

Massage Therapie Amsterdam

Meer plezier in je leven

JiskMassage – Massage Amsterdam kan je dus goed helpen om erachter te komen wat werkelijk belangrijk voor je is, je meer plezier in je leven te geven, je stress te verminderen, patronen te doorbreken en – niet in het minst – jezelf beter te leren kennen.

Middels een intakegesprek bepalen we samen hoe ik ook jou goed en snel van dienst kan zijn. Gun jezelf en je lichaam deze kans op ontspanning en maak vandaag nog een afspraak. Wat heb je te verliezen?

Professionele aanpak

JiskMassage-AmsterdamVoorafgaand aan de eerste behandeling vind er een intake plaats. Dit is nodig om een goed inzicht te krijgen in jou en jouw behoeftes en klachten.

De behandeling pas ik aan op wat jij nodig hebt en is daardoor puur maatwerk. De behandeling kan bestaan uit massage, ontspanningstechnieken en coaching.

De massagepraktijk is van alle gemakken voorzien en uw privacy is gewaarborgd in een veilige omgeving. Er staat altijd een warm kopje thee en een glas koud water klaar bij binnenkomst.

 

Maak nu een afspraak