Ontspanningsmassage Amsterdam

Ervaar hoe een massage vanuit het hart aanvoelt en hoe ontspannen jij je daarna voelt. JiskMassage – Massage Amsterdam – ontvangt je graag in de goed uitgeruste praktijk.

Gun jezelf een ontspanningsmassage – voor balans & rust

Veel mensen genieten enorm van een ontspanningsmassage, maar niet iedereen gunt zichzelf dat regelmatig. Maar in feite heeft ieder mens behoefte aan aanraking. Baby’s en jonge kinderen zijn daarvan het bewijs. In onze cultuur verdwijnt aanraking naarmate wij ouder worden steeds vaker op de achtergrond. Maar de behoefte blijft. Door aanraking laten wij emoties op een zachte manier los uit ons lichaam. Zo blijven wij rustig en in balans.

Bij mij kun je je volledig ontspannen. Voorafgaand aan de massage spreken wij eerst kort door wat jouw beweegredenen zijn voor de massage, zodat daaraan gewerkt kan worden. Denk aan stijve onderrug, pijn in de nek of schouders, of gewoon de behoefte om eens lekker te ontspannen in een veilige omgeving.

JiskMassage doet nooit erotisch getinte massages!

Massage Amsterdam
Massage Amsterdam Zuid

Professionele praktijk

De massagepraktijk is van alle gemakken voorzien en je privacy is gewaarborgd in een veilige omgeving. Tijdens een behandeling neem ik geen telefoon aan (laat een bericht achter en ik bel je later terug). Zo garandeer ik de privacy van mijn clientèle en kan ik 100% van mijn aandacht aan jou geven tijdens een behandeling. Er staat altijd een warm kopje thee en een glas koud water klaar bij binnenkomst.

Professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid staan al meer dan 5 jaar hoog in het vaandel van JiskMassage. Werken vanuit het hart is de beste methode om dit te bereiken. Daarnaast zijn een gedegen opleiding en een ruime ervaring wat JiskMassage de juiste keuze maakt.

Maak nu een afspraak