Over Jiska & JiskMassage – massage & therapie in Amsterdam

Durf te voelen

Mijn naam is Jiska Kopmeiners (1966), ik ben natuurgeneeskundig therapeut gespecialiseerd in massage en stress-coaching. Het werken vanuit alleen het hoofd was niet langer een optie voor mij. Het voelen is daardoor niet langer ondergeschikt aan het denken.

Jiska Kopmeiners - Massage Amsterdam

Kwaliteit

Als vakkundig therapeut vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen en vakliteratuur te lezen. Zo kan ik je steeds een gespecialiseerde sessie aanbieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Opleiding

Ik ben afgestudeerd massage- en bewegingstherapeute (4 jarige HBO opleiding) aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam.

Ik ben één van de oprichtsters van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Deze vereniging is inmiddels landelijk toonaangevend op het gebied van stoelmassage in Nederland.

Uiteraard beschik ik over alle benodigde papieren zoals een up-to-date EHBO diploma en volg ik continue aanvullende cursussen en workshops op mijn vakgebied.

JiskMassage is beëdigd lid van de landelijke beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze).

Massage Amsterdam JiskMassage

Jiska Kopmeiners op Twitter & Facebook

U kunt Jiska ook volgen via JiskMassage op Twitter of Facebook waar telkens leuke, nieuwe en verrassende items en weetjes over massage worden gepubliceerd.