Ervaringen van klanten van JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in Amsterdam

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in Amsterdam“Ik heb geweldig veel baat bij de stoelmassages van Jiska Kopmeiners! Ik heb ernstige RSIklachten gehad in het verleden die soms weer opspelen als ik teveel achter elkaar getikt heb en en na een stoelmassage van Jiska gaat het meteen een stuk beter.

In deze Corona tijd vind ik het een echte weldaad tegen het vele alleen zijn en de sociale afstand; ik voel me meteen weer meer verbonden. En verder zijn massages natuurlijk gewoon heel erg fijn en zeker van Jiska.

Jiska is ontzettend goed, ik gun iedereen die het nu extra moeilijk heeft een massage van Jiska toe!”

MW E.W.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamJe behandeling heeft me heel erg goed gedaan. Momenteel heb ik nauwelijks klachten tot geen aan m’n schouder!!! De tintelingen ‘s nachts zijn ook een stuk minder. Ik vind jou en je behandeling warm en aangenaam en maak zeker weer een afspraak voor een (ontspannings)massage! Hartelijke groet, Elvira

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamJiska is erg zorgzaam. Ze creëert een veilige, warme sfeer in haar praktijk. Bij aankomst staat er een lekker kopje thee voor je klaar. Ik heb het gevoel dat Jiska werkelijk betrokken is bij hoe het met me gaat. Daarnaast is Jiska een echte vakvrouw. Ze weet waar ze het over heeft en wat ze doet helpt bij mijn klachten. Ik kan Jiska van harte aanbevelen! Warme groet van Esther.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamBeste Jiska, in het verleden ben ik enkele keren bij u langs geweest i.v.m. klachten door mijn ADHD & Angstoornis die ik tijdens een paniekaanval ben opgelopen in het vliegtuig in Zuid Afrika. De massage hielpen destijds zeer goed en was tevreden over de resultaten (verholpen van kramp, angsten, slecht slapen en onrust). Graag zou ik weer één of enkele afspraken willen maken omdat ik weer redelijke onrust heb en krampen. Ook emotioneel zit ik weer iets minder in mijn vel.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamLieve Jiska, Fijn! Je zorgt voor een fijne sfeer, lekker warm. Ik voelde me goed verzorgd en veilig. De strijkingen die je doet zijn stevig en zacht tegelijk. Ook zijn ze langzaam wat een ontspannend effect heeft. Ik werd me wel bewust van de weerstand/spanning die er in de spieren/gewrichten zit. Ik kan me goed voorstellen dat als je dit vaker toepast dat het een goede techniek is om spanningen los te maken. Ik vond de combinatie van bewegingen en massage fijn. Ik was na de massage ontspannen. Naderhand moest ik heel veel snotteren en misschien is dit een goed teken? Nu (drie uur later) voel ik me in ieder geval heel goed. Dank je wel! De spieren in mijn rug zijn je ook dankbaar! liefs, Bente 

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamIn de winter kwam ik voor het eerst bij JiskMassage. Ik vond het wel een beetje spannend want je weet nooit bij wie je terecht komt, maar Jiska stelde me meteen op me gemak. Binnen was het lekker warm, het rook heerlijk en er stond ontspannende muziek op. Ik vertelde over mijn klachten en ze legde me uit hoe ze te werk gaat. Ik ben in heel blij dat ik Jiska gevonden heb want ik ben voor 90% van mijn klachten af!

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamBijzonder professioneel, goed opgeleid, empathish en een prachtige praktijkruimte op de Churchilllaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat een massage bij JiskMassage een van de beste ooit is en ik heb de wereld nogal wat afgereisd.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamSinds enige maanden loop ik met RSI/CANS-klachten waarvoor ik ook naar de fysio ben geweest en ben gaan sporten. Dit helpt een beetje maar toch bleef ik klachten houden. Uiteindelijk ben ik bij Jiska beland voor een stoelmassage en ondertussen ben ik nu een aantal keer geweest voor stoelmassages/diepe weefsel massages wat mij echt helpt! Mijn klachten zijn een stuk verminderd en het voordeel was ook dat een deel wordt vergoed door je zorgverzekeraar. 

Maak nu een afspraak

Lees meer ervaringen

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamIk vond jouw massage en coaching heel effectief werken. Je hebt meteen aangevoeld waar ik aandacht nodig had en je bent heel voorzichtig te werk gegaan. Heel geruststellend. Verder had je veilige warme handen en ik vond de manier hoe je de lange strijkingen doet ook heel prettig. Ik kon hierdoor loslaten. Ik vond het ook heel fijn dat je tussen de massage met mij checkte of de druk okay was. Vooral op de nek waar je je handen hebt gelegd zonder te drukken, vond ik fijn. Naarmate je bezig was met masseren kon ik je ontspanning voelen en dat je steeds meer op je eigen manier de massage ging doen. Je raak heel wat in mij en dat is soms beangstigend. Je weet hier goed mee om te gaan zodat er ruimte is om te voelen en los te laten. Heel veel dank voor je massage Liefs, Simone

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamThank you for the very nice massage experience.
 From the moment on, you put your hands on my feet and legs to make contact,
 I felt in secure hands. I felt your warm, smooth gliding full hands on me,
 like hot butter melting…
The mix and changes between massaging in long strokes and little movements, pulsing was done very evenly, so that the whole massage felt very harmonious.
 I could let myself absolutely go and relax and felt that you adjusted what/how you did things exactly for my needs, your attention (aandacht) felt complete. I really felt, it was MY time.
 By being there not only with your hands but your full attention in breathing with me etc, which I felt as a nice subtle way of communication and staying in contact with me, you invited me, to breath with you and into certain places, that you were working on and helped me let go. That was a fine interacting, without being disturbed by oral instructions or else. 
You have very soft hands and a gentle but firm touch.
It is a delight being massaged by you. Thanks again.

 Nick

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamOngeveer 2 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Jiska na een vervelende periode. Na de eerste behandeling moest ik heel erg huilen. Ze raakte me met haar woorden en massage. Sinds die 1e keer is het alleen maar bergopwaarts met mij gegaan. Dank zij Jiska en haar massages voel ik me weer de oude. Het echt een aanrader. Jiska een warme persoonlijkheid die goed weet wat ze doet.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamJiska is een warme en vriendelijke persoonlijkheid, die je bij een massage zeer respectvol behandeld en je op je gemak stelt. Ze neemt ruim de tijd voor je en de massages hebben elke keer een positieve uitwerking. Ze heeft niet alleen een gedegen achtergrond qua opleidingen, maar ook een sterk ontwikkelde intuïtieve kant. Kortom een echte aanrader!

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamNa slechts 1 massage van Jiska ben ik al helemaal fan, ik kijk zelfs stiekem in mijn agenda of ik écht niet even weg kan piepen tijdens mijn trainingen in Amsterdam… (Nee, dat kan helaas niet.) Ik heb het al eerder gepost: de combinatie van Magic Hands en een luisterend oor zorgden ervoor dat ik me helemaal op m’n gemak voelde! Ik vind ook dat je veel meer doet dan alleen masseren: je vraagt naar het totaalplaatje van eerdere fysieke problemen, dagelijkse gang van zaken m.b.t. pijn in spieren en gewrichten en eventuele zorgen die natuurlijk ook van invloed zijn. Ik promoot je voortaan gewoon als Jiska’s Body & Soul Treatment.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamVandaag een voetenmassage mogen ontvangen van Jiska van Jiskmassage en wat een vakvrouw. Wist ik veel dat massage van allerlei verschillende gebieden op m’n voeten rechtstreeks invloed hebben op andere delen van m’n lijf. Zo heeft ze alleen m’n voeten gedaan maar zakte de pijn in m’n nek en schouders zomaar weg. Wat een ontspanning zeg.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamWat een impact heeft het vrijdag op mij gehad. Wow!! Heel mooi om te mogen ervaren en hoe verrassend de neveneffecten. Ik heb aansluitend gekozen om het hele weekeinde aan het strand te wandelen. Sinds máánden heb ik de afgelopen drie dagen geen nacht meer wakker gelegen en ahûm ik heb mij zelfs verslapen op deze maandagochtend.
Uiteraard zien we elkaar volgende week weer maar toch bedankt voor het in beweging helpen brengen van de nodige innerlijke processen.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in Amsterdam“In de vertraging gaan” Mijn eerste kennismaking met Jiska was tijdens de cursus babymassage. Mijn zoontje was zes maanden oud toen ik deze cursus ging volgen. Ik vond het erg leuk dat ik zo in contact kwam met andere moeders en kinderen. Het belangrijkste voor mij was dat ik 2 uur per week de tijd nam om helemaal met mijn zoontje bezig te zijn: naar hem te kijken, hem aan te raken en zijn reactie op de massages en baby’s om hem heen te observeren. Mijn zoontje is nu alweer ruim 1 jaar oud. Het belangrijkste wat ik tijdens de cursus heb geleerd is om in de vertraging te gaan. Niet als je kind huilt of onrustig is alles gehaast willen oplossen, maar juist heel langzaam alles benaderen. Als mijn zoontje onrustig is en ik beweeg langzamer, praat langzamer, raak hem heel rustig aan dan merk ik dat hij die vertraging overneemt! Geweldig! Hij is nu een beetje te oud om een hele lichaamsmassage te geven, hij heeft het geduld niet, is veel te bewegelijk en op ontdekking uit. Maar het aanraken blijf ik doen en belangrijk vinden. Hij gaat nu ook zijn knuffels aaien en knuffelen! Een ander onderdeel dat voor mij heel belangrijk is geweest tijdens de cursus is het dragen van je baby. Ik draag hem nog steeds in een geweven draagdoek en dat vinden wij allebei heerlijk! Als je een kleine baby in een draagdoek draagt krijg je hetzelfde gevoel als toen je zwanger was, je baby wordt er rustig van, je hebt je handen vrij en geen problemen als er al twee kinderwagens in de tram staan. Naar aanleiding van mijn contact met Jiska tijdens de cursus neem ik af en toe zelf massages (en mijn partner sinds kort ook!). Ik ben niet grootgebracht met het aanraken en knuffelen en heb dit tijdens de cursus geleerd, ik wil dit wel mijn kind geven! Nu ik zelf gemasseerd word leer ik langzaam te ontspannen en te ontvangen! Jiska heeft een positieve bijdrage geleverd aan mijn kijk op de wereld en mijn functioneren daarin! Ik raad iedereen aan een cursus babymassage te volgen!

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamOp advies van mijn vriendin kom ik sinds februari 2010 bij JiskMassage en heb sindsdien nauwlijks last van mijn rugklachten (onderrug). Hiervoor heb ik onder andere fysiotherapie, manueel therapie en acupunctuur geprobeerd. Na de behandeling was mijn klacht vrijwel altijd weg, maar na enkele dagen had ik er weer last van. Bij JiskMassage kwam ik erachter dat mijn rugklachten kwamen uit mijn bilspieren en niet uit mijn onderrug. Na enkele behandelingen is dit volledig weggegaan en zo nu en dan nog een behandeling hiervoor. Ook bij mijn nek/schouderklachten gaat dit ontzettend goed, welke ik goed kan gebruiken voor m’n werk (kantoor). Niet alleen de behandelingen zijn erg goed, maar ook de tips die ik heb mee gekregen, welke ik tijdens werk en thuis zelf kan doen, helpen mij enorm.  Absolute aanrader!

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamIk krijg wel eens te horen dat mijn bovenrug en schouders net een blok cement zijn, zo vast zit het… Maar na een stoelmassage van Jiska leek het net alsof ik meer ruimte had in mijn eigen lichaam en alsof mijn nek en armen langer waren. Wat me vooral bevalt is de open houding van Jiska en het gesprek vooraf, waarin ze je laat vertellen waar je last van hebt, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarna voelde ik me ook op alle fronten veel beter, dankjewel!!!

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamEen heerlijke massage, waarbij er ook aandacht wordt besteed aan je houding, persoonlijke stressfactoren en waar je pijnpunten vandaan komen. Kortom niet alleen een massage, maar ook een therapie waarbij je op langere termijn profijt van kan hebben.

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamJiska is een echte professional en haar stoelmassages maken voor mij een groot verschil. Nek, rug, hoofd en armen, daarna weer met meer energie terug aan het werk. Absolute aanrader voor wie een drukke baan heeft!

JiskMassage, praktijk voor Massage & Therapie in AmsterdamLieve Jiska, Dank voor je aandacht, je zorg, je meeleven, de gave in je handen en je hart en nog zoveel meer… lieve groet Geraldine.‎

Maak nu een afspraak