Stoelmassage in Amsterdam

Of het nu voor jou privé, voor de werknemers van jouw bedrijf of voor een bedrijfsfeest op locatie is. JiskMassage is dé naam om te onthouden als het gaat om stoelmassage. Niet alleen stoelmassage in Amsterdam, maar ook stoelmassage op de werkplek.

Maximale ontspaning in korte tijd

JiskMassage geeft stoelmassage in Amsterdam aan particulieren. Dit is een ideale manier om in korte tijd te ontspannen. Om je lichaam en geest even die verdiende aandacht en rust te geven. In een sessie van 30 minuten geef ik jou een massage op maat waarbij je jouw kleding niet uit hoeft te doen.

Heb je een drukke baan, de zorg voor de kinderen, een hectisch bedrijf te runnen, behoefte aan wat ontspanning en heb je 30 minuten over? Mooi, dan breng ik je in die korte tijd terug bij de basis en voel je je na afloop verfrist, energievol en vol goede zin. In een kort tijdsbestek bereik je met een stoelmassage een maximaal resultaat. Probeer het ook eens en maak een afspraak.

Gun jezelf ontspanning. Je bent het waard.

Stoelmassage bedrijven

Stoelmassage werkt zowel ontspannend als verfrissend.

Stoelmassage op locatie

De nek verstijft nogal eens als je beeldschermwerk doet.

Stoelmassage op werkplek

Gespannen schouders worden vakkundig losgemaakt.

Ontspanningsmassage Amsterdam

Stap voor 20 minuten uit die hectische wereld om je heen.

Stoelmassage Amsterdam

De voordelen ervaar je nog uren later.

Voor jezelf of als cadeau

Stoelmassage op regelmatige basis levert een belangrijke bijdrage aan je gezondheid en stressvrij leven. Gun jezelf of jouw omgeving deze voordelen of doe een stoelmassage cadeau aan iemand die je lief is. Dit kunnen we samen met jou zo regelen dat de verrassing niet verloren gaat.

Massage kan je helpen om erachter te komen wat werkelijk belangrijk voor je is, je meer plezier in je leven geven, je stress te verminderen, patronen te doorbreken en jezelf beter te leren. Ook voor bedrijven.

Professionele praktijk

De massagepraktijk is van alle gemakken voorzien en uw privacy is gewaarborgd in een veilige omgeving. Tijdens een behandeling neem ik geen telefoon aan (laat een bericht achter en ik ben je later terug). Zo garandeer ik de privacy van mijn clientèle en kan ik 100% aandacht aan jou geven tijdens een behandeling. Er staat altijd een warm kopje thee en een glas koud water klaar bij binnenkomst.

Professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel van JiskMassage. Werken vanuit het hart is de beste methode om dit te bereiken. Daarnaast zijn een gedegen opleiding en een ruime ervaring wat JiskMassage de juiste keuze maakt.

JiskMassage heeft in de afgelopen 11 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd, niet alleen in Amsterdam maar in heel Nederland. En dat ik niet overdrijf kun je zelf zien als je de particuliere ervaringen of de zakelijke recencies leest die anderen – van multinational tot particuliere klant – over JiskMassage schreven.

Maak nu een afspraak