Stoelmassage in Amsterdam

In stressvolle en onzekere tijden is het des te belangrijker om je lichamelijke en geestelijke gezondheid goed in de gaten te houden. Thuiswerken met kids en een partner om je heen, boodschappen doen en ook nog een huishouden te runnen? Je kunt er horendol van worden. Gun jezelf daarom even een momentje er tussenuit, een stoelmassage bij JiskMassage om weer eens even die totale ontspanning van je lichaam en geest te voelen.  Je zult merken dat je er daarna weer 100% tegen kunt. JiskMassage is dé naam om te onthouden als het gaat om stoelmassage en met meer dan 15 jaar ervaring weet Jiska exact wat jij nodig hebt in de massagestoel. Gevestigd om de hoek van het Amstel-hotel in Amsterdam.

Maak nu een afspraak

Maximale ontspaning in korte tijd

JiskMassage geeft stoelmassage in Amsterdam aan particulieren. Dit is een ideale manier om in korte tijd te ontspannen. Om je lichaam en geest even die verdiende aandacht en rust te geven. In een sessie van 30 minuten geef ik jou een massage op maat waarbij je jouw kleding niet uit hoeft te doen.

Heb je een drukke baan, de zorg voor de kinderen, een hectisch bedrijf te runnen, behoefte aan wat ontspanning en heb je 30 minuten over? Mooi, dan breng ik je in die korte tijd terug bij je basis en voel je je na afloop verfrist, energievol en vol goede zin. In een kort tijdsbestek bereik je met een stoelmassage een maximaal resultaat. Probeer het ook eens en maak nu nog een afspraak.

Gun jezelf ontspanning. Je bent het waard.

Stoelmassage bedrijven

Stoelmassage werkt zowel ontspannend als verfrissend.

Stoelmassage op locatie

De nek verstijft nogal eens als je beeldschermwerk doet.

Stoelmassage op werkplek

Gespannen schouders worden vakkundig losgemaakt.

Ontspanningsmassage Amsterdam

Stap voor 20 minuten uit die hectische wereld om je heen.

Stoelmassage Amsterdam

De voordelen ervaar je nog dagen later.

Voor jezelf of als cadeau

Stoelmassage op regelmatige basis levert een belangrijke bijdrage aan je gezondheid en stressvrij leven. Gun jezelf of jouw omgeving deze voordelen of doe een stoelmassage cadeau aan iemand die je lief is. Dit kunnen we samen met jou zo regelen dat de verrassing niet verloren gaat.

Massage kan je helpen om erachter te komen wat werkelijk belangrijk voor je is, je meer plezier in je leven geven, je stress te verminderen, patronen te doorbreken en jezelf beter te leren. Ook voor bedrijven.

Professionele praktijk

De massagepraktijk is van alle gemakken voorzien en uw privacy is gewaarborgd in een veilige omgeving. Tijdens een behandeling neem ik geen telefoon aan (laat een bericht achter en ik ben je later terug). Zo garandeer ik de privacy van mijn clientèle en kan ik 100% aandacht aan jou geven tijdens een behandeling. Er staat altijd een warm kopje thee en een glas koud water klaar bij binnenkomst.

Professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel van JiskMassage. Werken vanuit het hart is de beste methode om dit te bereiken. Daarnaast zijn een gedegen opleiding en een ruime ervaring wat JiskMassage de juiste keuze maakt.

JiskMassage heeft in de afgelopen 15 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd, niet alleen in Amsterdam maar in heel Nederland. En dat dat niet overdreven is kun je zelf zien als je de particuliere ervaringen of de zakelijke recencies leest die anderen – van multinational tot particuliere klant – over JiskMassage schreven.

Maak nu een afspraak