Hoe gaat een stoelmassage?

Stoelmassage op locatie is een ideale manier om in korte tijd te ontstressen. In een sessie van circa 20 minuten geven wij u een massage op maat waarbij u uw kleding niet hoeft uit te doen. Wij brengen een speciale stoelmassage-stoel mee, waarin de deelnemer comfortabel kan zitten en ontspannen.

Deze stoelmassage op de werkplek is een goede methode om spanning en RSI-klachten te voorkomen en/of te verhelpen. Uiteraard bekijkt en behandelt JiskMassage elke werknemer als een individu en geeft tips mee om de werkhouding en werkplek te verbeteren. Kleine veranderingen kunnen al leiden tot grote verbeteringen.

Veel bedrijven maken gebruik van stoelmassages op de werkplek omdat uit onderzoek gebleken is dat hierdoor het ziekteverzuim daalt. Stoelmassage kan RSI en CANS-klachten voorkomen, verbeteren of zelfs verhelpen. Minder zieke werknemers betekent meer continuïteit in uw bedrijfsproces en lagere kosten.

Stoelmassage bedrijven

Stoelmassage werkt zowel ontspannend als verfrissend.

Stoelmassage op locatie

De nek verstijft nogal eens als u beeldschermwerk doet.

Stoelmassage op werkplek

Gespannen schouders worden vakkundig losgemaakt.

Ontspanningsmassage Amsterdam

Ontspannen met ogen dicht. Stap voor 20 minuten uit die hectische wereld om u heen.

Stoelmassage Amsterdam

Ontspannen op de werkplek. De voordelen ervaart u nog uren later.

Door de meer dan 10 jaar ervaring, passie en gedrevenheid bent u bij Jiskmassage in goede en vertrouwde handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of stel vrijblijvend eventuele vragen die u nog heeft.