Over Jiska & JiskMassage – stoelmassage voor bedrijven en evenementen

Durf te voelen

JiskMassage – stoelmassage op de werkplek, is opgericht door Jiska Kopmeiners. Zij heeft zich gespecialiseerd in stoelmassage, massage en bewegingstechnieken, werkergonomie, stresscouncelling en coaching.

Door stoelmassages en masssages voelen deelnemers hun lijf weer beter en worden energieker. Niet alleen het hoofd en het denken zijn belangrijk. Juist het voelen, het lichaam en het hart maken dat wij met energie, motivatie en een gelukkig(er) gevoel de dagelijkse dingen doen.

Jiska garandeert hoge kwaliteit op basis van een gedegen 4-jarige opleiding en het werken vanuit haar hart.

Jiska Kopmeiners - Massage Amsterdam

Ervaren stoelmasseurs

Jiska zelf is afgestudeerd massage- en bewegingstherapeute (4 jarige HBO opleiding). Zij deed haar studies onder andere aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam en bij Esoterra in Utrecht.

Jiska is één van de oprichtsters van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Deze vereniging is inmiddels landelijk toonaangevend op het gebied van stoelmassage in Nederland.

Alle stoelmasseurs die door Jiskmassage worden uitgezonden naar bedrijven en evenementen zijn lid van deze beroepsvereniging en hebben ruime ervaring.

JiskMassage is beëdigd lid van de landelijke beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze).

Stoelmassage bij evenementen

Jiska Kopmeiners op Twitter & Facebook

U kunt Jiska ook volgen via JiskMassage op Twitter of Facebook waar telkens leuke, nieuwe en verrassende items en weetjes over massage worden gepubliceerd.