Stoelmassage op de werkplek & stoelmassage op locatie

Stoelmassage ter bevordering van tevreden en gezonde werknemers

Een goed uitgevoerde stoelmassage heeft grote meerwaarde voor u én uw werknemer. Minder verzuim, tevreden werknemers, hogere productiviteit, meer winst en als kers op de taart: belastingvoordeel. Dat moet u als ondernemer toch aanspreken.

Veel bedrijven maken gebruik van stoelmassages op de werkplek omdat uit onderzoek gebleken is dat hierdoor het ziekteverzuim daalt. Stoelmassage kan RSI en CANS-klachten voorkomen, verbeteren of zelfs verhelpen. Minder zieke werknemers betekent meer continuïteit in uw bedrijfsproces en lagere kosten.

Daarnaast gaan werknemers na een stoelmassage met nieuwe energie aan het werk. Zij beleven het ook als een extra waardering van uw kant en worden loyaler aan het bedrijf. Stoelmassage is een ouderwets schouderklopje in een modern jasje. Zelf de overheid erkent dat met fiscale regelingen.

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage in uw bedrijf

Jiskmassage verzorgt stoelmassages op locatie en stoelmassages op de werkplek in uw bedrijf in heel Nederland. Naast stoelmassages kunnen wij ook werkplekonderzoek doen, oefeningen voor uw medewerkers aanreiken en workshops officegym en workshops ‘omgaan met stressvolle situaties’ geven. Daarnaast kunt u onze stoelmasseurs of mobiele masseurs inhuren voor personeelsfeesten en evenementen.

Ervaren stoelmasseurs

Al onze stoelmasseurs zijn goed opgeleid en ervaren en lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Deze beroepsvereniging is mede door JiskMassage opgericht in 2009 om de kwaliteit van stoelmassages in zakelijk Nederland te verbeteren en te garanderen. Wij kunnen middels ons uitgebreide netwerk stoelmassage voor uw bedrijf op elke willekeurige locatie in het land verzorgen.

Stoelmassage op de werkplek vermindert klachten en ziekteverzuim en verhoogt de motivatie en productiviteit van uw werknemers.

Stoelmassage op locatie

Ons doel: energieke werknemers die zich inzetten voor uw bedrijf

Onze ervaring is dat een stoelmassage energie en motivatie geeft. Enerzijds omdat het lichaam even kan uitrusten en vastzittende spieren losgemaakt worden, hetgeen nieuwe energie oplevert. Anderzijds omdat werknemers het waarderen als de werkgever stoelmassage inzet, hun motivatie vergroot hierdoor.

Dus ons doel is het onderhouden en verbeteren van relaties tussen werkgever en werknemer enerzijds en business to business anderzijds. Wij gebruiken naast stoelmassage ook gereedschappen zoals algemene massage, stresscouncelling en werkplekergonomie. Het doel is een gezonde tevreden werknemer die productiever en minder vaak ziek is, met als gevolg tevreden klanten die graag klant bij u blijven.

Zoals u ziet is stoelmassage op locatie een win-win situatie. U wint en uw werknemer wint. Wilt u vrijblijvend meer informatie dan kunt u ons bellen op 020 – 8450066 of mailen via info@jiskmassage.nl.

Indien u het antwoordapparaat treft dan zijn wij bezig met een client en bellen wij u binnen 1 werkdag terug.

Neem contact op voor meer informatie & boeking